Záhada zmizení boylover.net
Stránka boylover.net byla zřejmě největší online komunitou boyloverů či dokonce pedofilů vůbec. Síť vytvořil admin LostBoy a spustil ji 1. května 2002. Během šesti měsíců web získal 1200 uživatelů s nárůstem na 3000 jeden rok po spuštění. Ve finále stoupl počet členů až k 70 000. Tak byl vytvořen velmi funkční a neustále navštěvovaný web s průměrem 700 příspěvků denně. Ovšem konec tohoto místa setkávání stovek pedofilů se už blížil....
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Celý článek k přečtení zde:http://www.pedofilie-info.cz/historie/zahada-zmizeni-boylover-net/
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1435 poděkování
- Dostal: 3300 poděkování
Re: Diskuze k článku: Záhada zmizení boylover.net
Dane, nechceš tam zahrnout i zamyšlení nad procentem zatčených oproti celkovému počtu uživatelů? Jak to psal Fx100d, je to 0,26%...
Jinak článek super!
Jinak článek super!
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

jojda, mě ani nenapadlo že někdo na ty diskuze bude ragovat, takže se zpožděním
pro Kasz: jako esli nějakej admin chce eště do toho článku šáhnout, klidně ať to tam na vhodné místo připíše, i dyž přijde mi to i částečně problematické. Jednak mám žel bohu ty počty 70 000 jen z těch belvárních článků kterým apriory nevěřím, nevím kde sehnat info kolik skutečně v době zrušení registrovaných na bl.net bylo. Druhak asi nejde úplně říct že i těch potencionálních 70 000 byli všechno pedofilové, i dyž samozřejmě drtivá většina. Potom je to procentuální hodnocení trochu nevěrohodný, ale vlastně coby, je na tom aspoň relativně jasně mluvit zhruba o jakých číslech, jakém množství z jakého mluvíme.
pro elrond. nemáš zač a souhlasím, že holt pokud třebas někdo zde nějaké info které by odněkud věděl nepřihodí, moc víc se nedozvíme
pro Kasz: jako esli nějakej admin chce eště do toho článku šáhnout, klidně ať to tam na vhodné místo připíše, i dyž přijde mi to i částečně problematické. Jednak mám žel bohu ty počty 70 000 jen z těch belvárních článků kterým apriory nevěřím, nevím kde sehnat info kolik skutečně v době zrušení registrovaných na bl.net bylo. Druhak asi nejde úplně říct že i těch potencionálních 70 000 byli všechno pedofilové, i dyž samozřejmě drtivá většina. Potom je to procentuální hodnocení trochu nevěrohodný, ale vlastně coby, je na tom aspoň relativně jasně mluvit zhruba o jakých číslech, jakém množství z jakého mluvíme.
pro elrond. nemáš zač a souhlasím, že holt pokud třebas někdo zde nějaké info které by odněkud věděl nepřihodí, moc víc se nedozvíme
17-ti letý kluci si neuvědomovali že dělali trestnou činnost - tj. držení DP??? Ste normální?? Kdyby bylo po mě tak by byla trestní hranice již od cca. 5 let
. Stejnak dospělej člověk toho ví o zákonech stejný hovno jako 17-ti letej, těch zákonů je moc, měli by bejt jasný a stručný. Navíc - neznalost zákonů neomlouvá!!! ![Ďábel ]:>](./smilies/Light%20skin/diablo.gif)

![Ďábel ]:>](./smilies/Light%20skin/diablo.gif)