Článek je v dnešní MF Dnes na 1. straně, zatím jen v tištěné formě, časem bude určitě i na netu.
Text je zatím dostupný na PressReader.com:
https://www.pressreader.com/czech-republic/mf-dnes/20180615/281492162026946
Len preto ze je to v tisku neznamena ze jeto evangelium. Tim sa nechcem zastavat plysacka ale tento clanok sa mi zda trosku nafuknuty. Urcite nejake mlade dievca to muselo byt co ho vycvakalo. Neviem si predstavit tu situaciu... zda sa mi to cele cudne. Inak...to mozu na zaklade fotky udania prehladat osobne veci pocitac a podobne? Niekto ma vycvaka vrestike a prehladaju mi byt ci ako nechapem. Dalej to ze mal v pocitaci videa s holcickami pravdepodobne bud z youtube alebo aj zo skolky nerobi z neho "predatora" ak nie su sexualneho erotickeho charakteru. Akurat ze tam pisu ze matka dceru predavala a to je zle. Nechcel by som byt v jeho kozi. Jeho dvojzmyselne spravnie tu na cepku nebolo vhodne. Ktovie ako to bolo. Mozno bolo ich stretnutie ine. Nechce sa mi verit ze by ucitel ktory je zenaty a ma dieta je pedofil s detmi je nonstop a robi osvetu by bol takehoto niecoho schopny ako kupit si dieta na sex. To by nam musel vysvetlyt samotny plysacek. Media su najvacsie hyeny cosatyka toho aby predali noviny. A este posledna vec "Zneuziva holcicku na tabore" to je siroky pojem. Kazdy si predstavy pod pojmom zneuziva len to najhorsie pritom to takvobec nemuselo byt. Stacijedno slovo vo vete ktore pozmeni celu myslienku skutocnosti.a na jedné dokonce zneužívá holčičku na táboře. Kriminalisté posléze obvinili i matku dívenky, s níž byl muž v Lysé nad Labem. Zjistili, že žena svou dcerku prodávala.
"Udajne".. to slovicko "drsnejsi" mi pride vtipne vtomto kontexte. Ja na tom nevidim nic drsne. Je logicke ze si posadim dieta za klavirom pred seba ak ho chcem naucit dobre hrat. A obcas sa stava ze z kolena sklzne spontanne na klin ak sajej zle sedi takze dramu by som ztohto nerobil." sedí u klavíru a na klíně má dítě. Další fotografie jsou údajně mnohem drsnější "
Víš, Miško, ten největší šok při takové věci přijde vždy pro ty, kteří dotyčného znali (nebo si mysleli, že jej znali) a věřili mu. Protože ti by si ani nedokázali představit, že člověk, kterého obdivovali a mysleli si, že by ani mouše neublížil, dokázal ublížit takovým způsobem. Proto chápu, že je pro tebe těžké si nyní představit, že takový člověk, od něhož jsi četl příspěvky, které na tebe nějakým způsobem zapůsobily, byl schopen ublížit holčičkám.Miško píše:Musím povedať, že na mne pôsobil ako človek s veľkým srdcom a obrovským zápalom pre holčičky. Nevěřím, že jakýmkoliv zpósobem ublížil nielen jeho láske, ale i ostatním holčičkám. Možná sa choval nejako nevhodne a za to je teraz sůdený.