Dienstbier: Byl bych pro adopce bez ohledu na...

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Dienstbier: Byl bych pro adopce bez ohledu na...

Nový příspěvek od MarkM »

Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Re: Dienstbier: Byl bych pro adopce bez ohledu na...

Nový příspěvek od Teenbl »

Dienstbier mi připadá jako jeden z mála opravdu rozumných z čssd, snad to projde a budou homosexualové moct adoptovat, nevidím důvod proč ne.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Nemám nič proti homosexuálom. Nemožú za to tak isto ako mi nemožeme za to že sme pedofilovia ale...

Ja som proti tomu, aby homosexualovia si adoptovali deti. Pre to dieta to neni dobré. Aký ma/bude mať vzor? Všetci sa mu budú v škole posmievať, že má dvoch tatkov ktorý su homoši. Budú sa mu posmievať že aj on je/bude určite buzik. Bude mať kopec psychických problémov. Bude šikanované. Myslíte, že to dieta bude šťastné keď bude v takej rodine kde su dvaja tatkovia homoši? ..radšej by bolo v tom domove...
Ako prijme fakt že sa jemu páčia dievčata keď má dvoch tatkov- homošov? Buď sa preorientuje na homoša alebo bude trpieť neskutočnými psychickými problémami alebo oboje naráz..to druhé určite.

Mna osobne keby si ma adoptovali dvaja homoši. Utečiem z domu alebo sa obesím alebo sa vrátim do toho domova..jednoducho by som tie psychické problémi nezniesol.

Adoptovaní chlapci. A takisto aj dievčatá- Bude im chýbať ženský vzor. Bude mať dvoch tatkov. Bude rozmýšlať ako muž, všetko robiť ako muž..proste všetko mužske odkuká..

Fakt nemám nič proti homosexualom aj keď to možno tak teraz znie ale pre to dieta to neni dobré.

Adoptovať deti by mali páry muž a žena...a nie žena a žena a muž a muž. Dieta potrebuje vzor od obidvoch rodičov- matky tak isto aj od otca. Keď bude mať dvoch tatkov, bude dostávať lásku a proste všetko od nich ale ono potrebuje matku. Veď nebude vedieť poriadne nadviazať rozhovor zo ženou, lebo mu bude chýbať matka...

Ja som proti tomu..

Verím, že teraz budete do mna skákať... ja to rešpektujem ale toto podľa mna nie..pre to dieta to neni dobré.... toť moj názor..
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od StrangerByNight »

teenbl píše:Dienstbier mi připadá jako jeden z mála opravdu rozumných z čssd
...a v ostatních stranách je to ještě horší - pozice Přemysla Sobotky v ODS je příliš slabá na to, aby mohl historicky nejsilnější českou pravicovou politickou stranu nasměrovat libertariánským směrem (namísto křesťansko-konzervativního směru, jaký v západní Evropě razí Angela Merkelová, Nicolas Sarkozy a spol.), KSČM se zaobírá spíše vlastní (a potažmo i cizí) minulostí, než aby se vážně zabývala problémy současnosti, a o tzv. "malých" stranách ani nemluvě...
Naposledy upravil(a) StrangerByNight dne sobota 18. 1. 2014, 14:12:44, celkem upraveno 1 x.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Mathiasi, na homosexuála se nepřeorientuje. A proč by mělo trpět neskutečnými psychickými problémy? To jako nebude vědět, že by mohlo být heterosexuální? Když se koukneš kolem sebe, do televize, na internet atd.? Naprostá většina homosexuálů se rodí heterosexuálním párům a dnes se jich s tím spousta dovede vyrovnat celkem v pohodě, když mají tolerantní rodiče a ví, že ti to vezmou. A to se pořád musí vyrovnat třeba s tím, že nebudou vlastní děti se svým vysněným partnerem, tohle heterosexuálové řešit nemusí.

S tím myšlením je to taky mimo, je část věcí daných pohlavím biologicky, to nijak neovlivní, no a zbytek? Řešení sporů, rozdělení si práce, spolupráce, vyjadřování si náklonnosti, to může odkoukat od dítě od homosexuální páru úplně v klidu. Navíc asi děti nebudou žít v izolaci a hodně toho mohou odkoukat i jinde.

Šikana, ta bohužel hrozí, ale ta hrozí i ze spousty jiných příčin. Je potřeba, aby učitelé už od raného věku vychovávali děti k toleranci a aby hlídali, jestli někde nejsou známky šikany.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Neříkám, že bych v případě zákona, který by umožňoval adopci dětí homosexuálním párům, hlasoval pro, ale myslím, Mathiasi, že trochu předjímáš nejrůznější rizika, která potenciálně dětem hrozí. Jako heterosexuální pár není zárukou, že dítě bude vyrůstat šťastné, stejně tak nikde není psáno, že v rodině homosexuálních "rodičů" by šťastné být nemohlo.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Já naprosto nechápu, že stále není ani zákon, který by umožňoval adopci dítěte partnera v případě, že spolu partneři s dítětem žijí ve společné domácnosti. Když o dítě druhý biologický rodič nejeví zájem, je neznámý, zemřel apod.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 842 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Jsem rozhodně pro. Pocit toho, že je dítě milováno, ani teta v ústavu plnou měrou bohužel dítěti dát nemůže. Homosexuální páry ano, a i přes jisté komplikace je to podle mě lepší řešení.

Tomu, že dítě bude postrádat mužský nebo ženský vzor, což by mělo zásadně ovlivní jeho chování, nevěřím. Myslím, že mnohem důležitější než to, jestli je pár heterosexuální nebo homosexuální, je to, zda dítě vyrůstá v příznivých podmínkách.

Mnoho párů je rozvedených, nebo se sice nerozvedli, ale klid a mír mezi nimi není. Dítě po rozvodu pak stejně ve většině případů dostane jen jeden z rodičů a rozvody bývají někdy natolik nepříjemnou záležitostí, že dítě ženský/mužský vzor stejně ztratí, nenajde-li si matka/otec jiného partnera/partnerku, který/která ale dítěti nemusí vůbec vyhovovat. Tím neříkám, že jsou homosexuální páry stabilnější, ale jen to, že vzor v rodičích by se neměl používat jako argument pro to, aby si homosexuální páry nemohly adoptovat dítě.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Svůj kompletní názor na problematiku jsem napsal už dříve.
Mathias8 píše:Myslíte, že to dieta bude šťastné keď bude v takej rodine kde su dvaja tatkovia homoši? ..radšej by bolo v tom domove...
A co když jeden z těch taťků je jeho biologický otec? A co když ten biologický otec nedej Bože zemře — půjde radši k "druhému taťkovi", nebo do dětského domova? Státní úřady dnes preferují druhou variantu, protože podle současných zákonů je "druhý taťka" právně naprosto cizí člověk.
Mathias8 píše:Dieta potrebuje vzor od obidvoch rodičov- matky tak isto aj od otca. Keď bude mať dvoch tatkov, bude dostávať lásku a proste všetko od nich ale ono potrebuje matku. Veď nebude vedieť poriadne nadviazať rozhovor zo ženou, lebo mu bude chýbať matka...
Takže děti, kterým se rozvedou rodiče, mají být dány do dětského domova, aby poznaly obě pohlaví stejně a ne jen jedno. Chápu to správně?
simgiran píše:Šikana, ta bohužel hrozí, ale ta hrozí i ze spousty jiných příčin. Je potřeba, aby učitelé už od raného věku vychovávali děti k toleranci a aby hlídali, jestli někde nejsou známky šikany.
Jo, takže šikana je jen takový drobný vedlejší efekt. Sorry, ale způsb myšlení "důvodů pro šikanu se najde vždycky dost, takže klidně přidáme jeden další" fakt nepřijímám. Na to mám děti moc rád a na to jsem v dětství unikl šikaně jen o velmi tenký vlásek. (Inteligentní dítě to má trochu snazší, protože skutečnosti, na základě kterých mu hrozí šikana, může zakrývat, zamlouvat a obracet v dobro. Ale je k tomu potřeba velká dávka štěstí a většina dětí to nezvládne.)

Ano, šikanu by bylo dobré vymýtit, ale to je a dlouho bude spíš zbožné přání a nelze stavět zákony na tom, že šikana nebude existovat. Stát má respektovat a nerozbíjet ty rodiny s rodiči stejného pohlaví, které už nezávisle na něm existují, ale nemá sám zakládat nové.
teenbl píše:Dienstbier mi připadá jako jeden z mála opravdu rozumných z čssd
Dienstbier představuje nejnebezpečnější politický proud u nás, spolu se zelenými. O volbě ČSSD nebudu ani uvažovat, dokud z ní Dienstbier a další kulturní marxisté neodtáhnou pryč. Pokud se jeden můj cíl částečně shoduje s jeho cílem, budu s Dienstbierem utilitárně spolupracovat, ale to je vše.

Mimochodem, jestliže jsme psali dopis vládní zmocněnkyni pro lidská práva a Dienstbier teď má být ministrem pro lidská práva, asi by to chtělo mu ten dopis přeposlat, až se ministrem opravdu stane.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Marketa
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Dal: 20 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Nový příspěvek od Marketa »

Ahoj,
nedá mi to a musím taky reagovat.
Myslím, že je pro dítě nejlepší, pokud vyrůstá v harmonickém prostředí, kde je vzájemná láska a podpora ( a na pohlaví opatrovatelů- "rodičů") myslím nezáleží.

Myslíš, Mathiasi, že je třeba lepší "klasická" rodina, kde otec je třeba alkoholik a pak doma mámě sem tam jednu ubalí??? Nebo otec, který lítá za milenkami? (A to vážně nejsou extrémní situace)

Co se týče vzoru- nepoznala jsem tátu, nikdy jsem ho neměla.. přesto si myslím mám představu, jak by měl muž fungovat a je to i o tom protějšku, jak svou roli zvládá.. a pro dítě je dle studií mnohem více psychicky "stigmatizující" rozvod rodičů..

A co se týče šikany- dneska už může být terčem šikany dítě i jen proto, že si nosí z domova namazaný chleba se šunkou, místo toho, aby si ve školní kantýně koupil hamburg nebo extra-zdravou bagetu... ( to jsem zaslechla třeba od preventistů MP, kteří pořádají přednášky v rámci ZŠ)- navíc se o homosexualitě už tolik mluví a ví, že bych to nevnímala jako tabu, nebo nějakou nevýhodu pro dítě...

Naopak, mám kamaráda homosexuála, který už pár let žije s partnerem a moc jim přeju, aby jednou spolu dítě mohli vychovat a vím, že by byli skvělí tátové!!!
Toť můj názor ;-)
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Mathias:

A co pedofilny rodiče taky vychovavaji sve deti :D je to min horši než teplouši? :D

Ja to psal již že jse muže stat jedna situace když dite brebere naučene chovani teplošu pokud tu vychovu podelaji.

A vem uvahu že jse to da hezky zneužit pro pedaky najdenou budou všichny teply aby dostali nejake ditko to bude je nsranda :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jinak registrovaní partneři vychovávající dítě a další netradiční rodiny by měli využít aspoň tohoto ustanovení nového občanského zákoníku:
§ 931 odst. 1 věta první 0Z píše:Není-li to v rozporu se zájmy dítěte, jmenuje soud poručníkem toho, koho naznačili rodiče, ledaže tato osoba poručenství odmítne.
V podstatě by stačilo odstranit tu podmínku "není-li to v rozporu se zájmy dítěte" (anebo ji oslabit, aby se týkala opravdu jen výjimečných případů) a žádné adopce bychom nemuseli řešit.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak já bych to shrnul asi takto:
Vzhledem ke společnosti je pro dítě lepší harmonická heterosexuámí rodina než stejně harmonická homosexuální. Není to chybou toho páru, ale je to dáno reakcí společnosti (něco podobného jako dobrovolné ublížení dítěti pedofilem..)
Takže pokud mám na výběr dám dítě raději do klasického páru.
Pokud jde o dítě jednoho z páru nevím co řešit prostě ať je ten druhý taky rodičem.
Pokud nenajdu adoptivní rodiče typu jedna ani dvě pak ať si klidně adoptují dítě i homo páry.
Toť můj názor.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Súhlasím s Jednorožcem :)

Moje zhrnutie- Je lepšie aby boli deti vychovavane v heterosexualnych rodinách ako homosexualnych. Je to tak raz zauživané..nechápem prečo by sa to malo meniť. Koli tomu, že je to raz tak zaužívané može mať dieťa, keď žije v homosexualnej rodine problémy koli verejnosti. Tá totiž nemá homošov v láske tak isto ako pedakov pretože to podla nich neni normálne ale choré a zvrátené. Tak ako sa potom má citiť dieťa keď žije v homosexualnej rodine a všetko si uvedomuje?
Gabriel Svoboda píše: A co když jeden z těch taťků je jeho biologický otec? A co když ten biologický otec nedej Bože zemře — půjde radši k "druhému taťkovi", nebo do dětského domova? Státní úřady dnes preferují druhou variantu, protože podle současných zákonů je "druhý taťka" právně naprosto cizí člověk.
K druhému tatkovi. Určite nie do domova. Ja som myslel ako pár-dvaja legálne zosobášený homoši vychovávajúci dieta.
Gabriel Svoboda píše: Takže děti, kterým se rozvedou rodiče, mají být dány do dětského domova, aby poznaly obě pohlaví stejně a ne jen jedno. Chápu to správně?
Nie ..Mysleńe tak - Podla mna by malo dieta žiť v harmonickej rodine u heterosexuálov. To je lepšie pre to dieta ako keby malo žit z homosexualmy. Myslím, že to neni dobré pre to dieta koli verejnosti..To je všetko..
Marketa píše:Myslíš, Mathiasi, že je třeba lepší "klasická" rodina, kde otec je třeba alkoholik a pak doma mámě sem tam jednu ubalí??? Nebo otec, který lítá za milenkami? (A to vážně nejsou extrémní situace)
Nechápem prečo pokladáte "klasickú" rodinu práve takto. Nie v každej klasickej rodine je to tak. Žijú aj normálne.. :)
Kde beriete tu istotu, že to neni takéto aj u homosexualnych párov?.. Aj tam to može byť podobné.. Možu si nadávať..jeden može byt alkoholik druhe nie..može mu nadávať že je vy*****ý homoš...može chodiť za milencami..atď... je to podobné ako u heterosexualnych..ja hovorim o dopade koli verejnosti... :)
ksoft píše:A co pedofilny rodiče taky vychovavaji sve deti :D je to min horši než teplouši? :D
Pedofilný rodičia to medzi sebou vedia navzajom(muž a žena). Ale aj tak je to rodina ktorá je tak zaužívaná čiže žena a muž. To dieta o nich nevie, že su pedáci(berme do uvahy že nevie). Homosexualny sa tým netaja pred verejnostou dokonca sú legálne zosobášený a to dieta má potom koli tejto verejnosti obrovské problémy...Ja nevidim problem v homosoch ale vo verejnosti ktorá može mať psychicky dopad aj na to dieťa.

Nechcem sa púštať do hlbokých debat..neni to moja parketa..len hovorím čo si myslím, ako to vidím a cítim.. :)