Jednorozec píše:Pedofil je podle mne i ten kterého sice přitahují dospělé ženy, ale ne tolik jako holčičky. Je to pro toho člověka asi existenční výhoda ale neznamená to že není pedofil...
Neznamená, nikde jsem to nepsal (Jednorožče, nezkoušej díky nepřesnému chápání zakládat další nekonečné téma naplněné handrkováním!), ale o těchto lidech zkrátka nehovořím jako o pedofilech s přívlastkem klasičtí, čistí, pořádní ap.
Je-li člověk (muž či žena) sexuálně přitahován k dětem, je pedofilně orientován, převažuje-li tato preference, mluvíme o pedofilovi, převažuje-li jiná preference, můžeme mluvit o jinak orientovaném člověku s mírnými pedofilními sklony. Lidská sexualita je velice jedinečná a pestrá záležitost. My zde jsme toho důkazem.
Jednorozec píše:Jinak je pěkně vidět, že vrchol preferencí je někde kolem 10 let. Tak by to možná chtělo přestat sem (do sekce fotek a videí) dávat hlavně fotky 4-5 letých holčiček.
Jednorožče, v sekci Modelingu je a bude i mnoho dívek kolem deseti let, ale především si uvědom, že každým rokem stárnou a za pár let jim tam přidáme aktuálnější fotografie, na kterých si jiní smlsnou. Jejich vlákna nejsou ukončená, nýbrž porostou s nimi. Záleží na jednotlivých členech, jak se kdo zapojí do společné tvorby a jak se komu která bude líbit.
Jednorožče, začni vkládat starší slečny. Bude to dle mého skromného názoru prospěšnější, než Tvé nekonečné a zoufalé cachtání s Fenixem a vaším mrtvým taťkou. (Pro nezasvěceného čtenáře -jedná se o toto
téma).
Gabriel Svoboda píše:Tak zavedeme zase jiné slovo... Není žádný důvod mít negativní pocity ze slova deviant.
Já slovo deviant považuji za skvělé a rozhodně bych neblbnul lidi novými termíny.
Jenže, ouha, většina lidí se s tímto slovem nerada ztotožňuje.
Je-li dívka v pubertě dospělého vzhledu, proč mluvit o jejích obdivovatelích jako o deviantech. To jsem nikdy nepochopil.