Může pedofila naplnit rodičovství?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Může pedofila naplnit rodičovství?

Nový příspěvek od Tony »

Napadla mě taková otázka pro ty z vás, kteří mají vlastní děti. Možná se to už někde řešilo, ale nenašel jsem.
Můžou vlastní děti naplnit touhu pedofila po kontaktu/vztahu s dítětem? Dá se vůbec srovnávat vztah s vlastním a cizím dítětem? Vlastní dítě určitě znamená i spoustu starostí a zodpovědnosti, ale pořád je to dítě, se kterým se denně stýkáte, máte s ním blízký vztah a můžete ho vést životem. Dokáže vás to po té citové stránce naplnit natolik, abyste netoužili vyhledávat kontakt s dalšími dětmi? Tu sexuální touhu to ale asi "nepřebije", že?
Nebo i přes to, že máte vlastní děti, stále cítíte, že nemáte to, po čem byste doopravdy toužili? A táhne vás to například k práci s dětmi úplně stejně jako ostatní?
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Re: Může pedofila naplnit rodičovství?

Nový příspěvek od Host »

Vlastní děti nemám, ale pár pedofilů, kteří mají děti, jsem znával, a sám mám jakous takous podobnou zkušenost s o 12 let mladším bráchou (dnes už dávno dospělým). Většinou funguje, že dítě z rodiny pedofil nevnímá "sexuálně", ale většinou ten vztah bývá tak nějak nadprůměrně intenzivní (takže hrozí riziko rozmazlení). Přínosem může být, že takový rodič pak vnímá reálněji svět dětí - ať už svých nebo jejich vrstevníků. Reálné problémy dětí a reálné vztahy s dětmi pak skutečně mohou "přebít" nerealistické sexuální fantazie, a pravidelný styk se světem dětí může podstatně utlumit tu palčivou frustraci, kterou mívají pedofilové, pro které jsou děti zcela nedostupné. Pokud se na to podíváme z hlediska "pedofilobijců", tak ti píší, že pedofilové občas zneužívají kamarády/kamarádky svých dětí.
Pedofil998

Nový příspěvek od Pedofil998 »

Já si myslím, že jo. Většinu lidí naplňuje rodičovství. Jen je problém, že většinou pedofila nenaplňuje žena. Ale rodičovství určitě ano.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2044 poděkování
Dostal: 858 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Jako otec mohu potvrdit, že to host napsal přesně, jak to cítím. K dcerce se nechovám sexuálně, otcovské-já nepustí to pedofilní-já k řízení těla, takže pedofil může jen koukat. Ale to mazlení (nesexuální) provádí otcovské-já.

Nicméně, přestože může být pro pedofila jeho dcerka v rodině přínosem, jak píše Host, že to tlumí tu frustraci (buď sama dcerka nebo setkání s jejíma kamarádkama), tak (a) některé pedofilní otce nemusí dcerky přitahovat, ale také (b) je samozřejmě fakt, že s dcerkou otec nemůže mít oficiálně žádný partnerský vztah, ani když dcerka dospěje. Takže dcerka je pro pedofila útěcha, ale ne 100%.

S cizí holčičkou se třeba i kamarádský vztah v pozdějším věku může změnit na partnerský vztah, pokud to jejich kamarádství vydrží tak dlouhou dobu a pro pedofila nepřestane být holčička ve vyšším věku atraktivní. Šance je sice malá, ale je tam. S dcerkou není žádná šance na vztah. Takže i pedofil-otec s vlastní dcerkou kouká po cizích holčičkách.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí