Ahoj,
ať se nám to líbí nebo ne, občas se tady vyskytnou i lidé, kteří v minulosti spáchali nějaký delikt v souvislosti se svou sexuální preferencí. Nepochybně se zde může vyskytnout člověk, který je aktuálně trestně stíhán a nemusí být pro něj úplně snadné najít advokáta(obhájce), který by se v dané problematice dobře orientoval a zároveň měl pochopení pro takový skutek.
Rád bych proto případným zájemcům nabídl možnost zprostředkování kontaktu s advokáty, kteří s obhajobou podobných skutků nemají problém a rádi se ji i případně ujmou.
V tuto chvíli můžu zprostředkovat kontakt na tři advokáty. První z nich je vzhledem ke své osobní zkušenosti s parafilii ochoten nabídnout právní služby tzv. pro bono, tedy bez nároku na odměnu. Zároveň má již s obhajobou podobných případů zkušenosti.
Druhý advokát kromě jiných aktivit poskytuje právní pomoc i některým mírně kontroverzní neziskovkám a má poměrně rád i kontroverzní případy.
Dále jsem schopen zprostředkovat a domluvit obhajobu za ne úplně tržních podmínek u advokáta, který se specializuje hlavně na trestní právo a patří mezi špičky v oboru. Doporučení bych pak dával především podle situace dotyčného uživatele.
Z logických a myslím, že pochopitelných důvodů je jasné, proč tu není možné jen tak uvést jména uvedených advokátů, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na mailu, přes sz či na chatu, Rád pomůžu. Nicméně nelze čekat, že když mi napíše úplně nový uživatel, tak mu obratem pošlu dané kontakty.
Potřebujete pomoci? Trápíte se a nevíte si rady? Vyzkoušejte kontaktní terapii či online krizovou intervenci → PARAFILIK.CZ
Nabídka obhajoby v případě trestního stíhání
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 12
- ve věku do: 25
- Kontakt: teenbl@seznam.cz
- Dal: 303 poděkování
- Dostal: 480 poděkování